fredag 9 juni 2017

Tuck gode Gud!



Jag nämnde i förbifart att jag börjat syssla med tucking. Så är fallet. Och det är skönt. Ja alltså det är ju inte särskilt "skönt" direkt, synnerligen inte när jag cyklar, men det är liksom en sådan lättnad att jag får känna mig len där nere. Rätt. Jag har fått för mig att tucking inte är för mig, och när jag prövat utan gaffatejp så har jag mycket väl konstaterat att jaha - det här gör ont, gör mig desto mer medveten om min bulging source till könsfysfori, och är inget för mig. Men av någon jävla anledning har jag inte prövat att tucka med gaffatejp, för att jag fått för mig under alla dessa år att det bara skulle göra mer ont, när det i själva verket works like a fucking charm och gör saker ganska mycket mindre obekväma och smärtsamma - as long as I don't do ass-to-grass squats. Jag har ju extrema problem med att se enkla lösningar ibland, men by the good graces of our Lord Almighty kommer ibland svaret till mig likväl, och denna gång gjorde det i form av en inbjudan till en Crazy Calypso Sleazy Bikini Party. "Vad fan ska jag ha på mig då?", tänkte jag sådär en vecka innan festen. Jag har länge tänkt att det första jag ska köpa när jag har genomgått min underlivskirurgi och bröst-augmentation är någon form av fancy swimsuit, men the timing's off here by like a year, så vad fan är tanken att jag ska göra om en vecka då - sporta shorts som vanligt? Jag vet - börja googla efter swimsuits som jag ändå inte kan använda så att jag kan må lite extra dåligt!


Någonstans här föddes idén att ge det här med tucking en chans till. Jag har ju börjat använda Freddy-byxor ganska flitigt och dom är jävligt bra på att exponera och lyfta upp röva, men dom är minst lika bra på att visa med all oönskvärd tydlighet hur stort mitt jävla package är, något jag inte trivs med det allra minsta - to say the least.


Släng in lite härlig könsdysfori, det faktum att det gör ont i mitt kön när jag blir kåt/stimulerad, och en ansökan om juridiskt könsbyte som in the best of worlds gör att min underlivskirurgi bara är några månader in i framtiden in i mixen, and you have a very desperate Ada som verkligen, verkligen, skulle vilja ha that fucking va-jay-jay al-fucking-ready.


Men månprismakraften kommer inte förvandla mig innan lördag då festen äger rum, and so we're left with three options: short-shorts (so gay), vanliga shorts (sporty), och tucking, varpå jag kan ha på mig en bikini-underdel. I opt for option three, tar tag i min rakhyvel och börjar raka bort allt som kan rakas bort som om jag vore besatt av the Godess of porn pussies herself. Efteråt sitter jag och undrar - why didn't anyone tell me att det är mycket mindre chans att skära sig "där nere" med en rejäl rakhyvel än med en sån där elektrisk sak?! Nå, när gudinnan släppt sitt grepp om mig tar jag gaffatejpen, och *explicit*, *explicit* - *explicit*. Well, you've seen the result.


Det finns faktiskt en chans att jag nu kommer gå i bikini inte bara på fest, utan även till stranden. Ses där då, kanske, på beach 2017. Om jag inte får massa konstiga tankar och känslor och får för mig att folk kommer stirra på mig ännu mer än vanligt om jag har på mig bikini och är tucked, eller det absolut värsta - att folk kommer att tänka på Borat när dom ser mig. Aja, just nu har jag medvind och bryr mig inte alls utan är mest upptagen med att ta på mig själv in the general area of where my penis used to be och tänka wow, är det så här underbart det känns att ha fitta? So much confidence I'm gonna have with that pussy power alltså!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar