lördag 6 augusti 2016

Ass Ass Ass Ass

Alltså ermahgerd, jag har börjat få en gluteal sulcus, aka butt crease. Den är ganska subtil, får man väl ändå säga, mycket mindre subtil än min preggo-mage, men lite är där ändå. Typ som på följande rumpa (även om min rumpa inte är lika rund och fin).


"Rund och fin?!" kanske ni tänker. Och då ska jag säga er att ja, jämfört med min rumpa och synnerligen hur min rumpa har sett ut innan så är det här världens badonkadonk. Min sticker fortfarande in snarare än ut på sidorna. Å andra sidan finns det rumpor som sticker in och ändå är runda, på något jävla vänster.


Skillnaden på min rumpa och rumpan ovan är subtil men likväl väldigt stor. Jag kan inte förklara den, men ja, ungefär så mycket butt crease har även jag. Idealet är förmodligen out of my reach, men här har ni det.


waifu tier - oh shit nu blev det lagom autogynefilt

Jag tänker att that ass är en vinst på lotteriet snarare än produkten av någon särskild form av träning. I'm squatting for my life here liksom men det har aldrig gjort min rumpa mer feminin, snarare tvärtom, och det som krävdes för butt (in)creasage var nukade testonivåer och att helt enkelt bli fetare. Well, vi får se vad som händer in the future. Om min rumpa mot förmodan skulle se ut sådär någon gång så tar jag en bild och lägger upp - jag lovar. Hell, då misstänker jag att andra skulle betala mig för att ta bilder på den! Då skulle det vara läge att sadla om, peta in bröstimplantat och tjäna pengar på utseendet, måhända. Fast det låter ju mycket tråkigare än att styrkelyfta å andra sidan. Men en cleavage vore ju inte fel i vilket fall som helst, snarare än den här bröstklykan som jag för tillfället har. Then I'd be all like


... and you would be too. Not old and wrinkly I mean, but all like


Not old and wrinkly I mean, but all like


Recursive joke is recursive (and also tautological). Now back to mirin' butt in the mirror.PS: Jag har även fått mina första celluliter på rumpan! Först blev jag glad, sen slog det mig att jag ju inte tycker celluliter är särskilt fint. Sen blev jag glad igen, för att det likväl kändes så jävla rätt. Jag menar, cellulite is thought to occur in 80–90% of post-adolescent females. Which means I'm a happy gal now. En happy gal som ska ha på sig en väldigt kort kjol och klubba röven av mig inatt. Cellulite takeoff!

1 kommentar:

 1. Rekommenderar Kamagra för orgasm! Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Sexuella Hjälpmedel, Erektion, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp, Kamagra, Tadalafil. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

  http://intimleksaker.com
  http://intimleksaker.se
  http://sextoyonlinestore.com
  http://potensmedel.co.uk
  http://kamagra24seven.com
  http://viagraunion.com
  http://kamagra.dk

  SvaraRadera